top of page

Taxi Blue Maastricht

Tot uw dienst !

Particulier Vervoer

Alle Bestemmingen /  Snel een taxi   /  24/7 

Welkom bij Taxi Blue Maastricht, uw partner voor veilig en betrouwbaar particulier vervoer in Maastricht en omgeving. Ons team van ervaren chauffeurs staat klaar om u op een comfortabele manier van A naar B te brengen.

Vakantie Vervoer

Als u op zoek bent naar comfortabel en betrouwbaar luchthavenvervoer voor uw volgende vakantie, dan is Taxi Blue de juiste keuze. Wij bieden luxe vervoer naar alle grote luchthavens in de regio, inclusief Nederland, België en Duitsland. 

Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en veilig op de luchthaven aankomt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek of het navigeren door het drukke verkeer. Laat ons uw vakantie beginnen met een stressvrije en comfortabele rit naar de luchthaven.

Image by yvo bergers
Image by Stijn te Strake

Bestemmingen

Bruiloften, Groepsvervoer , Bijeenkomst 

Vervoer voor feestelijke bijeenkomsten: Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, Bruiloft of andere feestelijke gelegenheid, Taxi Blue Maastricht biedt het juiste vervoer om uw dag nog specialer te maken.

Wij bieden verschillende soorten vervoer aan, van luxe Mercedes auto's tot ruime Mercedes bussen, zodat u uw vrienden en familie in stijl kunt vervoeren. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd aankomt op uw feestlocatie en dat u veilig en comfortabel wordt vervoerd.​

Image by Roland Denes
Image by Tim Kohlen

Taxi Blue

bottom of page